Velkommen!

Så kjekt at du titter innom, jeg blir veldig glad for en liten kommentar!

lørdag 5. november 2011

Lørdagskveld, og litt "underveis-bilder" i prosjekt kjøkken..

Da er lørdagskvelden her igjen, og lysene er tent på loftet. Jeg prøver å kose meg her oppe, men kan nesten ikke vente til å få stue og kjøkken å kose meg på om kveldene!


Ungene koser seg med barnetv og kinderegg, og jeg tar meg en liten bloggerunde. Nå mangler vi bare far i huset, men snart er han også innom husets (eller rommets) fire vegger og roen senker seg..

I dag har store og små jobbet med riving og rydding. Føler at det blir veldig mye riving og lite bygging, men det hører med det og! Nå er den gamle stuen ferdig revet og klar for gjennoppbygging som kjøkken! Vi har revet flere lag med gulv, og tregulvene er klare for maling når resten av rommet er ferdig.


Her er den gamle sofakroken vår! Noen som kjenner seg igjen? Her er det eneste vinduert som er byttet på dette rommet da de andre ikke er kommet enda.. På bildet under ser dere kroken hvor spisebordet sto. På veggen med det nye vinduet og i vinkel under "spisebordvinduet" skal kjøkkeninnredningen stå.Hvis dere skjønte dette er dere smarte;) Det er klart for å skifte vinduer og plate veggene, og så kan rørlegger og elektriker komme før kjøkkenet kan monteres. Jeg er en smule utålmodig, og gleder meg stort!


det blir stor og god plass til spisebord! Og jeg kan ikke vente med å bli kvitt dette store og grusomme vinduet som absolutt ikke passer inn i et hus som dette!


Drømmen er en ny ovn også, men tror det blir senere. Den varmer bedre enn den ser ut;)

Nå skal jeg se barnas supershow sammen med ungene! Håper alle får en hyggelig lørdagskveld!

3 kommentarer:

 1. Forstår at du er utolmodig...Kjenner igjen følelsen, hihi ;o)))
  Ha en nydelig helg ;o))

  Klemmer Elisabeth ;o))

  SvarSlett
 2. Det blir godt når alt er ferdig! Da er det verdt all ventingen:) Ser ut som det blir veldig bra! Ønsker deg en flott kveld!

  SvarSlett
 3. Så herlig når alt blir ferdig,Hanne!!! Da kan du bare nyyyyyte=)=)
  Ha en hoppende flott Søndag=) Stor klem i fra Josefine

  SvarSlett