Velkommen!

Så kjekt at du titter innom, jeg blir veldig glad for en liten kommentar!

fredag 4. november 2011

God helg!

Jeg er veldig fraværende på bloggen for tiden! Det er heller ikke mye tid til å lese og kommentere inne hos dere andre. Men jeg sikker innom en gang i blant, og kommer sterkere tilbake når det er mer normale tilstander her i huset.. I dag har jeg vært på låvebutikken, og det er alltid en hyggelig opplevelse:) Blide og pratsomme damer og veldig mye fine varer! Jeg endte opp med en lysestake jeg har siklet på en stund! En liten førjulsgave til meg selv;)


Den eneste plassen det er ryddig nok til å ta bilde av noe som helst er på låven vår! Gleder meg til denne kan flytte inn i huset:)


Jeg ønsker alle som titter innom en fin fredagskveld, og en god helg! Jeg håper å få tatt en runde innom dere i kveld. Hvis ikke jeg bruker hele kvelden til å male spisestuen;)

4 kommentarer:

 1. Ynskjer deg god helg ♥

  Lekker lysestake..

  Klem frå Astrid

  SvarSlett
 2. Så fin lysestake. Den blir nok flott i dåkas nyoppussa hus!

  Så kjekt at du likte premiane i giveawayen min! Ikkje så lett å finne noko som alle kan like. Smaken kan jo sprike eindel her inne i blogglandia.
  God helg, og lykke til med resterande malearbeid. Tenk så bra det blir når dåke blir ferdig!! Det er berre til å halde ut! Klem ♥

  SvarSlett
 3. Så flott den var. Tittet på forrige innlegget ditt. Så fint det blir. Skal gulvet males hvitt? Da blir jeg en smule misunnelig, altså. (Smil.)

  Ha ei flott helg

  Klem Bente

  SvarSlett
 4. For en nydelig kirkestake,den var lekker!!! Man skal unne seg noe en gang i blandt..Finne en liten"unnskyldning" for å kjøpe noe fint til seg selv...Du fortjener det mest av alle==)=)
  Klem Josefine

  SvarSlett