Velkommen!

Så kjekt at du titter innom, jeg blir veldig glad for en liten kommentar!

søndag 24. mars 2013

Gyngestol i korall

En av mine to små gyngestoler har gått fra å være hvit til å bli knall i korall! Min opprinnelige plan var å ha den på kjøkkenet, men den ble ikke helt riktig der foreløpig.. Men da jeg byttet den med den som stod på stuen ble det en herlig fargeklatt!


En påskegul blomst ved siden av, og det ble vår i et hjørne av stuen! Det er jo palmehelg, så litt gule elementer må til.


Jeg har arbeidshelg, så den store påskefølelsen er ikke på plass, men fra tirsdag til fredag skal hele familien opp på hytten til mine foreldre. Det er vår påsketradisjon, og selv om det ikke blir så mange dager i år, skal det bli koselig!


Enn så lenge får jeg nyte stuens friske pust, og lage en god frokost til familien før det er avgårde på jobb!
Ha en fin søndag! (Og titt gjerne innom meg på instagram og.  hjemkjaerehjem er mitt navn der)

Klem fra Hanne:)

6 kommentarer:

 1. Så fint med korallfärg! Jag har också kommit i en liten korallperiod.. Men har inte vågat att måla något ännu ;)Och så är det ju så mysigt med gungstol.
  Ha en riktigt fin dag!

  SvarSlett
 2. Så utruleg stilig den vart! Og ja, det er så stilig med kontrastar til det kvite/svarte ein ellers har i husa våre!! Synst og det er flott med gult no til påske. Her er for mykje sol i stova til å ta bilder av påskepynten no, men skal nyte det og ta bilder seinare!

  Fin søndag til deg!

  Klem frå Solveig

  SvarSlett
 3. Sprekt med en rød stol, den passet fint inn. :) Det er gøy å tørre å bryte opp litt med en annen farge. :) God påske!

  SvarSlett
 4. Hei skjønneste Hanne:)
  Den fargen på stolen var jo kanonskjønne og friska så herligt opp hos deg,korall er jo ein stor farge nå til våren så kan hende den dukker opp her og,kven veit:)
  Så herlig med litt hytteliv i påsken,her får vi ta turer i nærmiljøet siden eg skal jobbe kvardagene neste veke og påskeaften så er det best sånt,me er alltid heime i påsken men litt koseligt og då:)


  Finaste palmesøndag til deg:)
  Klem fra Lillian

  SvarSlett
 5. Så fin stolen din er!!
  Ønsker deg en fantastisk god påske, Hanne Margrete.
  Titti-klem

  SvarSlett