Velkommen!

Så kjekt at du titter innom, jeg blir veldig glad for en liten kommentar!

søndag 10. mars 2013

En fin søndag!

Dette har vært en nydelig søndag! Veldig kaldt, men strålende vær var perfekt utgangspunkt for en tur på fjellet sammen med mann og barn! Jeg har en stor jobb å gjøre med å komme i form og gå ned i vekt, så da er det greit å gjøre noe hyggelig men fysisk.. Kvikklunsjen er vel i så måte ganske fy, hehe;) Men det ble i stedet for lunsj i dag, så da er det kanskje ikke så ille..


Tenk at kjøkkenkrakkene på hytten som ble bygget på 60-tallet plutselig er trendy igjen! Både krakkene, listverk rundt dører og vinduer inne og muren bak ovnen er malt i korall:) Litt gøy å tenke over nå som dette er en farge jeg planlegger å male litt med her hjemme, og som vi kommer til å se mye av utover året! Kaffekoppene er også skjønne synes jeg.


Det var utrolig fint ute på den bittelille verandaen i dag, med sol fra skyfri himmel! Alt her oppe er forresten bittelite.. En bitteliten hytte, med bittesmå møbler, små vinduer og dører. Akkurat som det skal være her oppe på fjellet! Rart å tenke på at når jeg var liten syntes jeg alt var ganske stort her på tussebo;)


På en liten krakk i solveggen finner man virkelig roen. Det er akkurat som hverdagens bekymringer blir litt borte her oppe. Deilig å sitte her og la tankene fly mens ungene leker og ler ute. (UTEN leker, og ingen syter om at det er kjedelig..)


Det er derfor vi jobber med å gjøre klart så vi kan overnatte til våren. Nye madrasser og sengeklær bæres opp litt etter litt, og det gamle (som var gammelt da hytten ble bygget) må bæres ned fra fjellet. Det er kjekt å kunne gi ungene opplevelsen av det enkle og primitive fjell-livet helt uten elektroniske duppedingser og med kortstokk og yatzy som kveldsunderholdning! Nå er det snart vår og vi kan se fram mot vår første overnatting her oppe i disse flotte omgivelsene!


Kakao ved hytteveggen er ikke å forakte på en søndag!


På tur hjem igjen fulgte vi våre egne fotspor tilbake. Ikke ofte det er spor av mennesker her oppe lenger, men det kryr av forskjellige dyrespor på kryss og tvers!


Vel nede fra fjellet igjen kan vi gå rett tilbake til huset vårt uten å måtte gå på bilvegen, og det er kjekt synes vi! Når vi i tillegg kan nyte denne utsikten fra trappen hjemme, må jeg av og til tenke at vi heldige på mange måter:)


Dagens middag ble varm og deilig sodd! Det er både enkelt og smakfullt etter en dag ute..


Jeg håper at akkurat DU har hatt en trivelig søndag! Fri eller på jobb, ute eller inne, på landet eller i byen:)
Og en riktig fin ny uke ønsker jeg dere!

Klem fra Hanne:)

7 kommentarer:

 1. For en deilig dag dere har hatt! Skjønne bilder fra fin natur! Tenk å bare kunne ta en spasertur til hytta. Og de krakkene har vel aldri gått av mote? Herlige krus.

  Været er nydelig, men i dag måtte jeg holde meg innendørs grunnet halsesyke.

  Ønsker deg en fortsatt fin søndag og en god ukestart.

  Klemmer fra Hjørdis

  SvarSlett
 2. For noken nydelige bilder Hanne:). Så flott:).
  Kjempe koselig hytta:)
  Krakken var jo kjempe kul:).
  Her og har vi vore masse ute idag, guri for eit nydelig ver, herlig:).
  Fortsatt fin søndag til deg:)
  Klems Evelyn:)

  SvarSlett
 3. Nå har jeg kosa meg med flotte bilder fra deg. Kjempekoselig hytte, og så vårlig det ser ut hos deg. Et vakkert vær. Har kikket nedover og sett på mange fine innlegg. Koselig krakk med nydelig hekla pute så jeg lengre ned her. Mye fint hos deg, både hjemme og på hytta.

  SvarSlett
 4. Hei skjønne Hanne:)
  Så nydelige bilder og så det flotte været,herlig med den krakken dei er jo så populære nå og er jo så utrulig fine:)
  Herlig å kunne være ute og nyte været og naturen!
  Her har minstemor vært sjuk idag så heile dagen har eg vært inne og så i det fine været,jaja!
  Eg synest dere var tøffe eg som valgte å selge dåkes nye hus og flytte så langt bort,det er jo å bryte opp og prøve noko nytt og følge drømmene sine.
  Har sett fleire her nå som har bygga digre hus og så finner de ut at dei skal gjere noko annet et år og selger hus og sånt,blir jo litt sjokkert hihi men så tøft å gjere det for å leve litt anderledes.
  Eg kunne gjerne skrevet på bloggen om mine drømmer men pga at vi har to familiesider som nesten alltid legger seg opp i ting vi gjere eller som vi har lyst til så pakka eg det litt inn med måten eg skreiv på,ofte har eg lyst til å bare bryte opp flytte,men er ikkje så lett med hensyn til jobb og ungene og alt men kanskje kven veit eindag,hihi:)

  Finaste søndagskveld til deg:)blir alltid så glad når eg ser kommentarer fra deg,tusen takk :)hadde me budd nærmere så kunne eg så godt tenkt å møtt deg.

  God klem fra Lillian

  SvarSlett
 5. Å dette var balsam for sjelen....åååå så nydelige bilder!
  Dette så ut som en topp dag ja!
  Her har helgen gått med til baking og 2 bursdagsbesøk,så vi har ikke vært så mye ute,men har hygget oss inne!
  I dag skinner solen og det er så fiiint!

  Ha en topp uke søde!

  Klem Camilla.

  SvarSlett
 6. Hei Hanne Margrethe =)
  Nå fikk jeg veldig påske følelse hos deg. Bare to uker igjen til påskeferie og hytte tur. Ser ut til å være et flott sted dere har hytte, godt å ha et sted å gå til. Kvikklunsjen så ikke så verst ut den heller, det er det lenge siden jeg har hatt. Må kjøpe inn til påske =)
  Ha en fin kveld.
  God klem til deg. Har du forresten Instagram?

  SvarSlett
 7. Hei, Hei. Kjempefin blogg du har!

  Jeg står bak bøkene Sanselig sommer og Sanselig jul og holder nå på med en ny bok som får tittelen Sanselige Rom.

  I den forbindelsen har jeg en stor konkurranse der man kan vinne flotte interiørpremier for 22.000,- Jeg vil med dette gi deg en personlig invitasjon til å bli med. Hvis du ikke allerede er med kan du se mer ved å bruke denne linken:

  http://franciskasvakreverden.blogspot.no/2013/02/stor-konkurranse-vinn-premier-for-mer.html

  Frist for å være med er 15. mars.

  Ha en flott uke!

  Beste hilsen Franciska :-)

  SvarSlett