Velkommen!

Så kjekt at du titter innom, jeg blir veldig glad for en liten kommentar!

fredag 18. mai 2012

Fin fredag!

Det er fredag. Dagen derpå og ungene har fri. Været er veldig av og på med litt regn, litt sol og litt vind, men jeg føler at jeg har fått gjort litt i dag, så dagen er god! Jeg og ungene er akkurat ferdige med å stable en stor vedhaug inn i låven og nå gleder vi oss til å overraske Pappan når han kommer hjem fra jobb! Det tok noen timer, men det er jo veldig kjekt å gjøre noe sammen, og vi er veldig fornøyd med innsatsen..


Helgens blomsterkvast er litt rododendron fra naboens hage, som jenten min fikk for et par dager siden. I dag fant hun for seg at det ville passe veldig fint med noen kongle til pynt oppi blomstene..


Bilder fra en litt ny vinkel på fra stuen i dag. Føler at det meste står på vent her og ellers i huset, og tanker om litt forandringer er stadig oppe i hodet.


Kjøpmannsdisken skal kanskje få en liten oppfriskning og flytte inn på kjøkkenet, men enn så lenge står den her på stuen.


Tusen takk for alle gode ord! Jeg setter veldig stor pris på hvert eneste  et, og jeg håper jeg får tid til å besøke dere i løpet av helgen!


Jeg gleder meg til en helg hjemme etter å ha vært bortreist en del helger i det siste! Håper på å få gjort litt mer på prosjekt klesskap, og litt andre ting, og få gjort noe koselig sammen med ungene. Men i kveld skal jeg bare hygge meg med nye boligdrøm og "the voice"

Jeg ønsker alle mine bloggevenner, og andre venner en riktig god helg!

6 kommentarer:

 1. Koselige bilder fra stua hos dere. Nydelig skjenk med speil, flott den lilla krakken din også.:) Her har vi også langhelg. :) Deilig!

  SvarSlett
 2. så koselig dag Dere har hatt-kjekt med samarbeid!
  Veldig koselig stue og masse skjønne ting.

  Riktig god helg Hanne Margrete!

  God klem Camilla

  SvarSlett
 3. Hei! Takk for hilsen inne hos meg :)Så nydelig du har det hjemme :)) Kjempekoselig! Og kjempefin blogg :) Gleder meg til å følge deg videre :)

  Klem og god helg

  SvarSlett
 4. Så koselige bilder :)
  her er rodondendronen ikke mer en små knopper enda.. Men tulipanene er i ferd med å blomstre :)

  Flinke dere har vært til å stable da:) det er jo ganske slitsomt. Jeg har to traktorhengerlass liggende som ikke er stabla enda..

  SvarSlett
 5. Veldig koselig stue du har ;-) Fine bilder - og nydelig blomst ;-)

  Ha en super kveld!

  SvarSlett
 6. Koselige bilder! Deilig med noen effektive dager innimoellom ja, dere har vært flinke! :-) Klem

  SvarSlett