Velkommen!

Så kjekt at du titter innom, jeg blir veldig glad for en liten kommentar!

mandag 16. januar 2012

Koselig hjørne av kjøkkenet med enda en hylle på veggen.

Jeg fortsetter sakte men sikkert prosessen med å henge opp ting på veggene, og lage litt miljøer i kjøkken og stue. Jeg kan gå å gruble i dager og uker, for så å gjøre noe ganske impulsivt og i full fart. Med forskjellig grad av vellykkethet, men ofte kan det leves lenge med,eller til og med bli riktig så vellykket! Hvilken kategori dagens innsats faller inn under vites ikke, men den spede begynnelsen ble sånn..


Stolen er en av seks som jeg har rundt omkring (med tilhørende bord) som morfar laget på 50-tallet. Bordet fikk jeg av mine foreldre til jul en gang, og er senere blitt malt. Liker så godt formen på det. og så har jeg hentet ned håndklehyllen min fra soverommet.


denne laget Pappa til meg da jeg flyttet på hybel i 1996. Jeg bodde da på en koselig liten kvist-hybel, med gammel hvitmalt kjøkkenbenk som denne hang over! så jeg var allerede den gang som 16-åring glad i "landlig nostalgi".
oppå hyllen står et koselig bilde av Mamma som baby, og på bordet under står den gamle vekten som jeg fikk av Mormor,også det når jeg flyttet på hybel.


Så denne lille kroken ble jo full av koselige familie-minner. Kjekt å kunne flytte litt rundt på det man har. Selv om tallerkenhylle står høyt på ønskelista, for det har jeg nemlig ikke enda! Kanskje blir det oppfylt i 2012?


Og så ønsker jeg meg pyntehåndkle! foreløpig henger bare en koselig kopphåndduk her. Jeg tror jammen jeg må hekle og sy for å få et sånt som jeg vil ha..


Et glimt av resten av kjøkkenet over her. jeg er så fornøyd med at vi flyttet det, så det ble så romslig.


Jeg synes hyllen er litt skjønn i denne grønnfargen. Men jeg har ikke bestemt meg for om den skal fortsette å være sånn, eller om den blir hvit eller lyseblå. For se det litt an.. Stolen og bilderammen binder fargene så godt sammen her, så det ble jeg veldig fornøyd med.


Tusen takk for alle de fantastisk fine kommentarene på mine siste innlegg! det er utrolig hyggelig, og jeg blir såå glad. Både for å høre fra mine etterhvert trofaste bloggevenner, og muligheten til å oppdage nye!
Ønsker alle som titter innom en fin ny uke!

4 kommentarer:

 1. For en herlig og minnerik krok du har laget deg på kjøkkenet! Virkelig en snekkerkyndig familie du kommer fra :) Kjempeflott at det er blitt tatt vare på! Tallerkenhylle finner du deg nok i en bruktbutikk skal du se ;)
  klem fra Laila

  SvarSlett
 2. Så flott du har fått det på kjøkkenet! herlige med gode minner og historie i interiøret! Likte godt stolen din der! Ha en flott ettermiddag! klemmer

  SvarSlett
 3. For en fantastisk fin hylle. Nydelig farge:)
  Synes det er blitt riktig så koselig på kjøkkenet ditt:)

  Klem Gitte

  SvarSlett
 4. For en koselig krok av minner du har laget, fine avstemte farger også, liker at ikke alt er hvitt :))

  Ha ei fin ny uke :))

  SvarSlett