Velkommen!

Så kjekt at du titter innom, jeg blir veldig glad for en liten kommentar!

fredag 20. januar 2012

Den gode stemningen av fredag..

har i løpet av dagen krøpet inn i huset. Oppskriften for min del er å høre på musikk, tenne lys, forberede fredagsmåltid osv.. Jeg har og fyrt opp i stueovnen til helga. Her har det nemlig blitt som i "gamle dager" når bare kjøkkenet ble brukt til hverdags. En god følelse med forskjell på hverdag og helg synes jeg. Nå skal det sies at jeg koser meg veldig på det store kjøkkenet, og mann og unger går på loftet hvis de vil se tv eller spille data. vi skal snart begynne på prosjekt loftstue, og da blir nok det dagligstuen her i huset.


En søt alpefiol pryder kjøkkenbordet i kveld.
Kvelden skal for min del nytes i sofaen med nytt lesestoff! Ingen hemmelighet at det er et stort høydepunkt for meg..


Jeg kommer nok og til å tenke mye på om jeg skal ommøblere stuen. Det er jo en hel måned siden den ble ferdig, så er jo på tide, ikke sant? Vel, saken er at jeg har et skap oppe på loftet som jeg prøver å tenke ut en plass til..


Nå må det selvsagt ha litt pleie og kjærlighet (og noen nye knotter) for å bli riktig pent, men ser for meg at det hadde vært så fint borti et hjørne av stuen!  Nå har jeg en veldig liten stue, og er egentlig fornøyd med møbleringen, men det kan vel finnes andre gode løsninger likevel?
Sånne tanker er jo bare kjekke, og så får vi se hva det blir til.


Tilslutt vil jeg vise dere denne skjønne fuglen som min datter på fem tryllet frem før hun dro til barnehagen i morges. Riktig så skjønn med vinger klar til å fly..
Vil ønske alle mine lesere en riktig flott helg!

4 kommentarer:

 1. Koselig du har det, deilig med sånne kosekvelder! Ha en fin kveld! Klemmer

  SvarSlett
 2. Fredager er de beste dagene, å vite at man har hele helgen foran seg er deilig:)
  Prøvde meg på en sånn blomst for ei stund siden jeg også, men den døde ganske så fort, er nåkk bare grønnplanter som klarer seg i dette huset.
  Ommøblering og planlegging er alltid gøy:))

  ha en flott helg:)

  SvarSlett
 3. Ja, fredag er beste dagen i veka:)MAGISK♥
  For eit nydeleg grått skap du har!Og skjønne fuglen som jenta di har laga:)Flink ho er.

  TAKK for hyggeleg kommentar!!!
  Filleryene kjem frå Nordal og eg kjøpte dei i Ålesund hos "Live in" for eit år sidan.Har også sett dei i andre butikkar i ulike str.Dei er vevd av skinnremser og går fint å vaske i maskin.Eit must for meg at alt kan vaskast;)

  Ønsker deg ei fin. ny veke♥
  Klem frå Mette.

  SvarSlett
 4. Ja, fredager er gode dager :))
  Du burde ta en tur på miljøstasjonen ja, litt av hvert å finne der, utvalget varierer, men jeg kommmer sjelden tomhendt hjem derfra :))

  Ha en fin ny uke :))

  SvarSlett