Velkommen!

Så kjekt at du titter innom, jeg blir veldig glad for en liten kommentar!

torsdag 4. april 2013

Ut på tur igjen.. og litt vafler;)

Jeg har akkurat pakket ut kofferten etter påsken treig som jeg er.. Og nå må jeg jammen pakke igjen! Jeg er ikke glad i å pakke og organisere, sjekke over klær og tenke på hva vi må ta med. Det slår ikke feil at det som er viktigst, foreks noen av barnas klær viser seg å være skitne og må vaskes i all hast, haha;) Håper ikke dere rynker for mye på nesen av meg, jeg er bare et rotehode med alt for lite energi og oversikt,tihi;)
Når det er sagt, så blir det jo veldig kjekt å reise "hjem" til Os i morgen! Vi tar flyet til Bergen tidlig på morningen, så vi må opp TIDLIG! Der nede venter masse herlig familie, ikke minst våre skjønne tantebarn som vi ikke har sett siden før jul! Ja det vil si, den minste av de er det bare jeg som har sett, og det var dagen han ble født, og vi reiste hjem fra Os sist vi var der.. Tenk nå er han fire måneder, og vi skal i dåp på søndag! Det blir kos det:)


Dagens bilder har på ingen måte noe med saken å gjøre. Men i mangel på noe annet vettugt å vise dere slår jeg et slag for vafler i dag (eller "bakels" som det heter her vi bor) ! Har du ingredienser til en vaffelrøre i hus (og det har vi vel stort sett de fleste av oss) er det fort gjort å lage en liten stabel hvis vi får uventet besøk, eller bare vil kose oss litt ekstra til lunsj en dag! Og hvem liker vel ikke vafler? Jeg har aldri møtt noen, har du?


Med en enkel oppdekning i glade farger var det duket for "kaffekos" for store og små en dag i påsken! Vel, kaffekos er vel å overdrive siden jeg er den eneste i huset som drikker det.. Saft til mann og barn, tihi;)
Det er faktisk ikke mye som slår nystekte vafler og en god kopp kaffe! Gjerne med rømme og syltetøy, men brunost er og fantastisk på!


Nå ble jeg faktisk sulten her jeg sitter, haha!! Men det blir ingen vafler i dag, nei. Blir vel nok (og for mye) godsaker i helga tenker jeg!
Så med årets siste påskebilder, ønsker jeg alle dere gode en fortreffelig helg! Og jeg lover å komme sterkere tilbake med besøk hos dere neste uke:)


Klem fra Hanne:)

9 kommentarer:

 1. HALLO HANNE:)
  Å DET ER KLART DU GLEDER DEG
  PAKKING ER NOE HERK....
  NEI HAR ALDRIG MØTT NOEN SOM IKKJE LIKER VAFLER:)
  ØNSKER DERE EN GOD TUR
  KLEM ELI:)

  SvarSlett
 2. God tur :o) så koselig å treffe familie og et lite dåpsbarn :o) Egentlig er det jo bra du skal avgårde nå slik at du får pakket ut, hi, hi :o)Nå fikk jeg forresten skikkelig lyst på vafler, men det får vente til helga! Tror jeg.... Ha en herlig kveld! Klem fra Nina

  SvarSlett
 3. Å nam nam, dette såg godt ut, vafler er knallgodt:-). Så utrulig koselig dekka bord:-).
  Og du, enig med deg om pakking... Så kjedelig... Her og står det fortsatt noken "beggar" med kle som skal vaskast etter påskeferien... Juhuuu... :-D.
  Fin dag til deg og kos dåke i dåp i helgo :-).
  Klems Evelyn:-).

  SvarSlett
 4. Å så koselig å reise til vakre Os!
  Kos dere massevis,
  Så koselige bilder og ja...nå ble jeg fristet på vafler!

  Klem klem

  SvarSlett
 5. Hei skjønne Hanne:)
  Så utrulig herlige bilder og når eg ser dei så ser eg det er lenge siden eg har laga vaffler,det er jo så godt:)
  Kjempefint dekka på har du gjort og!
  Masse god tur i helga og kos dere masse,eg fordrar ikkje å pakka det gjere eg i siste liten og for ikkje snakka om å pakka opp igjen,hihi!
  Været er jo så flott og så det er fint reisevær;)kjekkt å treffe familie og kose seg i sammen!

  God klem fra Lillian

  SvarSlett
 6. God tur til Os! Kjørte forbi der i dag, kjempefin plass :) Ikkje så veldig kjekt å pakke ut kofferter nei, blir alltid så mykje klesvask av det :/ Men så er det deilig å vere borte fra heimen litt òg då.

  Veldig koseleg vaffelbord du dekka til for familien din. Glade farger og vaflene såg kjempegode ut.

  Må også sei eg likte strikkeputene dine i forrige innlegg veldig godt. Heldig ho som fekk dei :)

  Klem

  SvarSlett
 7. Åhh, vafler er fantastisk godt. I det siste har vi laga grove vafler, "sunne vafler" viss du Google da. Dei er veldig gode, sunne og passar faktisk som frukost og.

  Kosa dåke på Os i helga!

  Klem frå Solveig HH

  SvarSlett
 8. Jeg kjenner at jeg får lyst på vafler her jeg sitter.Fine og koselige bilder hos deg. Knase puter under her.
  Klem

  SvarSlett
 9. Så mysigt du har dukat upp! Man får en riktig myspys känsla:) Kram från mig :)

  SvarSlett