Velkommen!

Så kjekt at du titter innom, jeg blir veldig glad for en liten kommentar!

fredag 7. september 2012

God høsthelg!

Jeg er innom for å ønske alle en god helg! jeg ser fram til en ruskeværshelg jeg, og synes egentlig bare det er koselig å sitte inne mens det regner og blåser ute! Talglys og fyr i ovnen er virkelig noe jeg trives med, og da tar jeg små pauser der jeg glemmer alt som ikke er så kjekt og bare koser meg i øyeblikket. En kaffemaskin er endelig kommet i hus og bidrar også til små hverdags-gleder.


Høsten er på god veg inn i interiøret her hos oss, og behovet for lunere stemning og materialer har meldt seg. Å hekle lyslykter er nesten blitt en dille, og de to i koksgrått er blitt en favoritt som lyser på salongbordet hver kveld. Orange roser står i fin kontrast til lyktene, og tilsammen ble det litt "nytt" på stuen.


Jeg har ikke vist dere den siste ommøbleringen på stuen. endelig har jeg klart å samle de to sofaene, noe som er litt utfordrene på denne lille stuen. Veldig kjekt med forandring, og jeg trives godt med denne møbleringen(enn så lenge..)


I andre enden står godstolen plassert ved kassen med blader og handarbeid. En mye brukt plass for tiden. gardinene er et eksperiment som ble hengt opp i dag. jeg er veldig usikker på hvor lenge de får henge, for vet ikke om det er helt meg.. Skal ikke se bort fra at de er nede før leggetid, selv om gardinene i seg selv er veldig fine;)


Snart kommer ungene hjem med skolebussen, og da er det helg. skal bli deilig med frihelg! I kveld skal jeg og ungene kose oss med norske talenter (hvis vi vinner kampen om tv. Er vist en landskamp på gang også)
Ha en fin helg alle sammen! Og husk å ta en titt innom VI, der kan du vinne duftlys;)

8 kommentarer:

 1. Så fint det ble :))Du har det så lunt og trivelig med deg :) Hvor har du kjøpt de lyse putene i sofaen din? Likte de veeeldig ♥

  Klem Bente

  SvarSlett
 2. Hei Hanne Margrethe =)
  Nå har jeg lest en del innlegg nedover her og fått oppdatert meg litt! En ting jeg er nødt å kommentere er at du må ikke ta på deg dårlig samvittighet for å være borte fra bloggen, det går bare ikke. Se bare på meg...føler meg som et rotehue noen ganger. Jeg har ikke energi og overskudd til å besøke blogger alltid og det å legge igjen en kommentar tar jeg ekstra med tid. Jeg vet selv hvor glad man blir for en hilsen fra andre og jeg synes det er dumt at jeg ikke rekker over å får gjort det! Jeg prioiterer liksom innlegg på min egen blogg for den gir meg mye glede som jeg ønsker å ta vare på....man må velge å prioitere i dagens tider og bli bedre til å ikke ha dårlig samvittighet for valgene man tar...!

  Du har et utrolig fint hjem som jeg digger big time =) Det er koselig å ta turen innom deg å bare sitte å titte på detaljene osv..
  Koselige lykter buy the way!

  Tror muligens det blir norske talenter her i stua også i kveld....jeg er trøtt som en "dupp" så det blir godt med en god tv kveld og snop =)

  Håper det går bra med deg og dine =)))

  God Helg og GOD klem !

  SvarSlett
 3. Heisann!
  For et koselig høstpyntet stuebord!
  Likte godt de heklede lyslyktene..heldig du som kan slikt!
  Synes stua di var veldig fin, herlig stemning her :)
  Også gyngestol da..nostalgi!
  Ha en herlig helg ;)
  Klem Mirjam

  SvarSlett
 4. God kveld:)
  So koseleg du har det i stova di!So lunt og triveleg♥Likte kjempegodt det runde kvite bordet ditt.Og gyngestolen da...nydeleg.Har ein på loftet som eg har planer om å male.Har berre ikkje bestemt farge enda.

  Ønsker deg ei GOD HELG♥

  Klem frå Mette.

  SvarSlett
 5. Så flink du er å hekle,lyslyktene var kjempeflotte!
  Det var nydelig i stuen deres,lyst og godt:)
  Idag er det skikkelig innevær,så da er det koselig med masse tente lys:)
  Kose dere i helgen:)
  Klem Caroline

  SvarSlett
 6. Sååå nydelug.. Lunt og trivelig :-) God Lørdag til deg ♥

  SvarSlett
 7. Du har det så vakkert!
  Ha en herlig kveld!
  Klem Gitte

  SvarSlett
 8. Hei! Du har vunnet et duftlys hos VI :-) Gratulerer!! Send navn og adresse til post@miasinterior.no, så sender VI lyset ditt! Ha en fin helg! KLEM

  SvarSlett