Velkommen!

Så kjekt at du titter innom, jeg blir veldig glad for en liten kommentar!

onsdag 22. august 2012

Jeg trenger en pause..

Hei alle mine gode blogge-venner, og alle dere andre som leser bloggen min! Som dere kanskje har lagt merke til er det svært lite nytt her hos meg for tiden. Jeg har ikke vært inspirert til å blogge, og føler at det jeg ikke har hatt noe å komme med! Jeg har heller ikke vært aktiv med å gi tilbakemeldinger til alle mine kreative venner der ute, og merker at jeg faktisk får litt dårlig samvittighet for hele greia. Vet jo at det ikke skal være sånn..


Det er mye å tenke på (og en del bekymringer) som preger hverdagen for tiden, og når jeg i tillegg har jobbet veldig mye pga av ferieavvikling den siste tiden, er energien borte! Det er veldig mange prosjekter å ta tak i her hjemme, som jeg føler at vi mangler både kunnskap, tid og overskudd til og da blir jeg frustrert!

Men gleden, innspirasjonen og det gode felleskapet her inne vil jeg ikke gi slipp på! Det gir meg vanligvis veldig mye! Jeg må bare rett og slett ta en liten pause, og heller bruke tiden på å få orden på ting (og hus), og så tenker jeg at bloggelysten kommer tilbake:)
Jeg ser at dette ble et litt sutrete innlegg, og det var egentlig ikke meningen.. Men jeg vil gjerne forklare hvorfor det blir stille her en stund, og fortelle at jeg setter stor pris på følgere og gode "bekjentskaper" jeg har stiftet her inne! Håper dere vil "besøke" meg igjen når jeg kommer tilbake!!

Bildene i dag er fra kjøkkenet. Jeg har endelig fått meg tallerkenhylle, og talglys-sesongen er godt i gang! så det er da absolutt noe å glede seg over;)


Ønsker alle en riktig god start på høstsesongen, og kommer tilbake med friskt mot om noen uker!

8 kommentarer:

 1. HEI,
  helt greit å ta en pause, skulle bare mangle. når du er tilbake kommer jeg innom igjen. kos deg og få gjort unna ting du kjenner du må ta tak i av prosjekter.
  den tallerkenhylla var veldig fin, hjemmesnekret eller kjøpt? er på utkikk etter en ala dette jeg og, men har ikke kommet over noen ennå.
  ha en riktig koselig og fin høst,
  klem TOVE

  SvarSlett
 2. Kjempefin tallerkenhylle!! Så koselig hjem du har. Skjønner det er masse å gjøre. Føler man for en pause, skal man ta en pause, for det skal være gøy å blogge. Trenger små avbrekk til å samle energi. Bruk tida på det du liker, så kommer bloggelysten tilbake etter hvert :-))Ha en fin høst !

  SvarSlett
 3. Heisann Hanne Margrete ☺

  Å,den som hadde hatt plass til ei tallerkenhylle!!!Kor fint det vart hos deg.Skjønne tallerkenar i også:)

  I går var det på håret at eg trykte på pauseknapen her også...Men so hadde eg nokre bilder liggande inne,so det vart likavel eit innlegg.So får vi sjå etterkvart.Hektiske dagar med skulestart,det nye badet og alt det fører med seg,forkjølelse:(....peeees!!!So forstår deg veldig godt! Av og til må ein berre prioritere.Ta den tida du treng♥Er her når du er tilbake:)

  Klem frå Mette.

  SvarSlett
 4. Å hei!
  Tenkte akkurat på deg i dag....ja,nå var det lenge siden!
  Ta deg en pause du og jeg gleder meg allerede til ditt neste innlegg!
  Koselige bilder hos deg.
  Veldig viktig å lytte til kroppen og "take care".

  Kraftig klem fra Camilla.

  SvarSlett
 5. Hei kjære bloggevenn!
  Forstår veldig godt at du trenger en pause. Blogging skal være noe som er lystbetont og som gir en energi, ikke det motsatte.
  Slapp av og nyt livet!
  Gleder meg til du kommer tilbake.
  Klem Gitte

  SvarSlett
 6. Det er nødvendig med ein pause avogtil, så den må du berre ta med god samvittighet. Blogging kan lett ta litt for mykje tid og overskudd, det skal jo vere lystbetont som det blir sagt over her. Håper at ting ordner seg for dåke og at dåke kan senke skuldrene etterkvart. Prøv å nyt gode stunder innimellom alt som skal gjerast :) Klem her i fra ♥

  SvarSlett
 7. Bare ta deg god tid du,vi er her når du kommer tilbake:)
  Håper ting ordner seg for dere!
  Klem Caroline

  SvarSlett
 8. Hei du!
  Skjønner godt hva du skriver.. jeg er her når du er tilbake, og kommer til å savne deg! :)

  Ha en fin kveld!
  Klem til deg!

  SvarSlett