Velkommen!

Så kjekt at du titter innom, jeg blir veldig glad for en liten kommentar!

mandag 4. juni 2012

En gul løper og noen klesklyper blir en sommerfrisk gardinkappe!

Loftsgangen er under oppussing, og jeg maler og maler i håp om å bli ferdig snart! Veggene er nå ferdig malt, og det har blitt lyst og luftig her oppe! Jeg har lyst til å spe på med noen farger i detaljene her oppe, og gult er et friskt og sommerlig innslag. Jeg har hengt opp en veldig enkel variant av en gardin, og fikk akkurat den friske "looken" jeg var ute etter..


Dette er en løper jeg kjøpte på salg på princess forleden, og med hjelp av en gardinvire og noen klesklyper i tre har jeg ny og litt annerledes gardin for den nette sum av 25 kr..Litt detaljer måtte også prøves i vinduskarmen, selv om malingen knapt er tørr, og rommet ikke er ferdig enda!


Brød-duken fra GG er min innspirasjon til videre dekor av dette rommet, og dere skal få fler detaljer når det bare blir ferdig!


Jeg skal male trappene. både den som vises på bildet(trapp opp til kvisten) og trappen som går ned til hovedetasjen. Så jeg blir ikke arbeidsledig med det første;) Og så er det malinga av tak og gulv, men nå ser jeg bokstavelig talt lyset her oppe og håper at jeg snart kan vise dere en ferdig loftsgang..


I mellomtiden nyter jeg min solgule gardin, og håper at dere får en fin mandagskveld!

8 kommentarer:

 1. Så fint det blir! Fresht og kreativt med duk som gardin. Me like:) Fint pynta i karmen også. Og herlege bilder frå stova di under her. Vart i veldig sommerstemning:))
  Ha ein fin kveld!
  Klem:)

  SvarSlett
 2. Hei på deg!

  Så koselig det ble :) Gult er kult!

  Ha en fin kveld,
  Klem Jatte★

  SvarSlett
 3. Hei:)det blei kjempefint,likte veldig godt fargen:)
  Fine ny veke til deg!
  Klem

  SvarSlett
 4. Åååå...tusen takk, det var virkelig fine ord:-)
  Så gromt det ble med den gule kappen!!
  Hvor bor dere?
  Kristin

  SvarSlett
 5. Bli superfint som vanlig hos deg. Herlig å få det litt lysere, gleder meg til å se det ferdig :))

  Ha en fin tirsdag :))

  SvarSlett
 6. Veldig flott gardinkappe, så sommerlig og friskt! Kampen var også veldig fin! Blir jammen en flott loftsgang! Klemmer

  SvarSlett
 7. Så kreativt!!
  Det ble kjempe fint.
  Klem

  SvarSlett