Velkommen!

Så kjekt at du titter innom, jeg blir veldig glad for en liten kommentar!

torsdag 2. februar 2012

Ommøblering på stuen.

I går flyttet jeg rundt på noen av møblene i stuen. Jeg har egentlig vært fornøyd sånn som de sto etter at nystua ble ferdig, men det trenger vel ikke bety at det ikke finnes andre muligheter.


Grunnen til endringene er rett og slett for at jeg vurderer å la tv`n flytte inn igjen. Dette sitter veldig langt inne, nesten så det stritter i meg, for stua er liten og tv vil nok kreve mye av oppmerksomheten. Nå skal vi lage tv-stue på loftet, og i den perioden det tar blir det ikke plass til fjernsynet på loftet heller.
Tv-benken må stå på veggen der kjøpmannsdisken stod, så dermed var det enten å finne ny plass til den, eller kaste den ut. Det hadde jeg ikke lyst til, så dermed har toseteren flyttet under storvinduet på stua.


Ble veldig annerledes her inne. Noe ble bedre, men jeg er usikker på om det blir stående sånn. Men møblene er ikke limt fast i gulvet, så her kan det lett snus om igjen;)
Synes det ble litt koselig med sofa under vinduet. Det ble på en måte litt "dempet"..


Kjekt med forandring selv om man i utgangspunktet er fornøyd. Artig å se at det finnes mange muligheter bare man prøver seg litt frem.


Nå har jeg en ledig vegg i den andre enden av stua, så kanskje kommer tv-benken inn i kveld. Jeg ser ikke mye tv, men enkelte ting synes jeg er kjekt å få med seg, og da har det vært et savn å kunne slappe av med et program i koselige omgivelser. Nå står tv på et lite og trist "kontor" på loftet.


Jeg skal gi denne møbleringen (og tv`n) en sjangs, og tror egentlig det kan bli fint.
Vinterfargene får fortsatt råde i heimen. Synes det er herlig med lyse, nøytrale farger her inne. Mot sommeren blir det nok små innslag av pasteller..
Det siste bildet er tatt fra kjøkkenet inn til stuen.


Nå skal jeg kose meg med litt strikking tenker jeg. Jeg har begynt på en kjole til mitt lille tantebarn, og da blir jeg en smule ivrig;)
Ha en fin dag alle sammen!

9 kommentarer:

 1. Hei søta! Syns stua ble riktig så fin jeg! Skjønner deg i forhold til TVen.. men så er det litt koselig å ha Tv lettvindt med også da :)

  Herlig med sofaen under vinduet! Flott!
  Klemmer fra Solveig

  SvarSlett
 2. Hei søta! Syns stua ble riktig så fin jeg! Skjønner deg i forhold til TVen.. men så er det litt koselig å ha Tv lettvindt med også da :)

  Herlig med sofaen under vinduet! Flott!
  Klemmer fra Solveig

  SvarSlett
 3. Synes det ble fint etter ommøbleringen, jeg.
  Kan jo alltids flytte om igjen hvis du kommer på det.
  Strikker og strikker jeg også for tida, det er så koselig å ha begynt på igjen med det :))
  Takk for alltid koselige kommentarer inne hos meg:))

  Ha en fortsatt fin kveld :))

  SvarSlett
 4. Så flott det ble! Og ja det er mange muligheter når det gjelder ommøblering! Vi flytter litt hit og dit så har vi plutselig fått et helt nytt rom vet du ;)
  Skjønner hva du mener med tvèn.. Og for det meste står den
  bare på for de andre i huset mens jeg sitter med håndarbeidet mitt, men så er det også noe en vil se selv av og til da ;)
  Denne kjolen blir nok fin ja! Morsomt å strikke mønster ;)Kos deg!
  klem Laila

  SvarSlett
 5. Kjempe fint Hanne! Gler me t å kom på besøk ;) så får vi sitta m bundingen vår i sofaen der å prek om ditt å datt ;)

  SvarSlett
 6. Så fint det vart! Skikkeleg flott i stova di!:) Etter at eg vart gravid har eg blitt ein skikkeleg TV-slave, så TV må ein ha ;) Håper du vil trivst med det:) Og TUSEN takk for strikketips, eg føle meg veldig grøn på området..så alt av hjelp er eg takknemlig for;)
  Ha ei fin helg!
  Klem:)

  SvarSlett
 7. Så fint det er i stua di!!
  klem

  SvarSlett
 8. Alltid kjekt å ommøblere litt! Forandring fryder heiter det jo:) Kosleg gyngestolar du har synest eg! og flott strikk, såg bilete av juleputa di og, så utruleg flott med tradisjonsmønster i nye former:)

  Klem frå Ann

  SvarSlett
 9. Hei.
  Kjempefin blogg,koselig å finne nye blogger.
  Så lekker stue du har da. :))
  Klem fra Mette.

  SvarSlett