Velkommen!

Så kjekt at du titter innom, jeg blir veldig glad for en liten kommentar!

lørdag 13. juli 2013

Min "nye" spisestue!

Hei på dere!
Det er sånn en deilig og sløv lørdag i dag! En sånn stå opp og ta det som det kommer-lørdag.. Jeg har brent levende lys i hele dag, for ute er det grått og regn. Men likevel koser jeg meg. Vi er hjemme alene uten barn, for de er på ferie i Os hos familien der. Selvsagt savner jeg gullene mine, men jeg må innrømme at det er litt deilig å ha litt alenetid og. I kveld skal vi på fest nede ved sjøen her i naustet til broren min. Der skal vi grille og kose oss i godt lag, og selv om været ikke oser av sommer skal vi jammen kose oss!


Dere som følger meg på blogg og instagram, har kanskje fått med dere at jeg holder på med ommøblering etter ferien. sydenturen gjorde godt på mange måter, da jeg både ble inspirert og fikk litt arbeidslyst (måtte det vare en stund, haha). I forige innlegg viste jeg fram den nye spiseplassen på kjøkkenet mitt, og i dag er det stuen jeg vil vise. Jeg har aldri blitt helt fortrolig med dette rommet, da det er lite og vanskelig å møblere. Ikke har jeg likt spisestuen som stod på kjøkkenet særlig godt heller, men det var helt til jeg flyttet den til stuen! Er det mulig å surre rundt i halvannet år etter oppussingen og plutselig se brikkene falle på plass? Joda, nå er plutselig møblene mye finere, og de matcher faktisk sofaen og lagde helhet på stuen! Det kan jeg desverre ikke vise dere i dag, da gubben og katten (er ikke det et barnetv-program forresten?) har okkupert sofaen og snorker om kapp, haha!


Bordet har jeg malt, likedan to av stolene, men så gadd jeg ikke mer, hehe. Men med en duk på bordet er det fortsatt en helhet i møblementet, og egentlig hadde det blitt mye med sort bordbein i tillegg.. Forteller meg selv at jeg ikke har gjort noe dumt, haha;)
Helt siden vi rev ut det gamle kjøkkenet for snart to år siden, har jeg prøvd å finne nye plass til det fine veggskapet som Pappa har laget til meg. Og siden vi er inne i alt-faller-plutselig-på-plass-periode, har det nå funnet vegen til veggen på spisestua. Med god hjelp av Mamma og Pappa i dag tidlig! det er nemlig ikke bare bare å få dette tunge møbelet opp på veggen! Pappa bygger av grovt trevirke skal vite;)


 I samme ånd som på kjøkkenet er denne forvandlingen på stuen gjort med det vi har fra før! Bortsett fra duken og vinkjøleren på bordet. Jeg har lenge ønsket meg en sånn, og da jeg fant denne på kid til en akseptabel pris, ble den med hjem. synes det ble så fint med noen få store ting på bordet i steden for mange små.. Er veldig fornøyd!


Her er det koselig å sitte og se ned på sjøen. Kjøkkenbordet ligger nemlig på feil side av huset;) Men det er deilig å ha sjøutsikt fra kjøkkenbenken da!


Det som nå mangler her, er lampe over bordet! men jeg må finne ut hvilke jeg skal ha, og om det skal være en eller to osv..


Håper alle får en fin lørdagskveld!

2 kommentarer:

 1. Så kjempeflott du har gjort det,så gøy å både omøblere og fikse opp med maling og diverse og når ein er åleine så er ein meir effektiv og:)
  Veldig kjekkt å følge deg på instagram og,heldige dere som var i et varmt land og,blir jo aldri sommer her vest mens sør og østlendingene har det snart på andre veka,litt sur Hihi men er så kjedelig med kaldt vær...
  Får håpa på bedre tider:)

  Nyt søndagen!
  Klem fra Lillian

  SvarSlett
 2. Så koselig hos deg, Hanne Margrethe!
  Ønsker deg en fortsatt fin sommer, og håper solen skinner der du er!
  Titti-klem

  SvarSlett