Velkommen!

Så kjekt at du titter innom, jeg blir veldig glad for en liten kommentar!

torsdag 9. mai 2013

Fargevalg på kjøkkenveggene er ikke lett;) Hjelp!

Hallo alle mine gode blogge-venner! Her er jeg innom på en kort gjeste-visitt for å spørre så pent om litt hjelp fra dere:)
Jeg har veldig lyst til å male veggene på kjøkken og stue. Det er jo virkelig på tide etter den store om-byggingen for halvannet år siden, ikke sant?? haha, mannen himler med øynene..

Jeg har fått for meg at jeg vil ha en litt lunere farge på kjøkken-veggene, og likeså på stuen. Synes de ferdigmalte platene er så gule, særlig til hvitt. Nå har jeg falt for kalkgrå og marrakesh, men klarer ikke helt å bestemme meg.. På stuen gir det seg selv, da sofaen så kald og fæl ut da jeg la den kalkgrå prøven oppi, så da bestemte jeg meg for marrakesh der. Trodde også jeg hadde bestemt meg for kalkgrå på kjøkkenet, men såå kom den store tvilen, hehe.. Har jo lest at kalkgrå IKKE passer til de eggehvite listene, og kjøkkenet mitt fra ikea er jo eggehvit(eller enda mer krem?) så da er jeg redd for at innredningen skal skjære seg fullstendig mot veggene, hmm..


Marrakesh er jo veldig fint til eggehvit, og jeg ser jo at den passer bedre til frontene når jeg henger opp prøvene.. Men da blir det enten samme farge på stue og kjøkken, eller en litt mørkere muskatnøtt på stuen. men er redd det blir veldig mørkt på den lille stuen min..

Her er noen bilder fra flere vinkler av kjøkkenet!Stjernen i taket er det sønnen i huset som har laget og hengt opp,haha!


Ja så nå trenger jeg hjelp altså! Blir veldig gald for tips og innspill;) Jeg kan godt "spare" den kalkgrå til loftstuen og, for der er det helt hvite lister og dører!

I dag har hele familien fri, og vi har ingen planer. Så hva denne dagen bringer vites ikke, men den burde inneholde en del husarbeid!!

Ha en fin dag alle sammen, og så sees vi på Instagram! Hjemkjaerehjem...

8 kommentarer:

 1. Kanskje vanilje kan være en farge du kan bruke? Eller en annen beigenyanse. Ser du har brun benkeplate og stoler, grått og brunt synes jeg ikke er så fint sammen, men bruker du en beigenyanse kan det bli bra. Bare et forslag, selvfølgelig. :)

  SvarSlett
 2. Hmmm, dette var ikke lett.Jeg ville nok godt for en med litt beige i seg.Marrakesh er jo varm og lun farge som du sier.
  Håper du får mange og innspill på dette :-):-)
  Tusen tusen takk for kos kommentar hos meg ♡♡
  Klemmer

  SvarSlett
 3. Vi har klakgrå på kjøkkenet og har eggehvit ikea innredning + ferdigmalte lister fra fabrikk, de er vel bomull/egghvite.. jeg syns det er veldig fint sammen.. listene virker mer hvite inntil den.. Kalkgrå er jo en varm gråfarge med litt beige i :)

  Lykke til med valget!

  Ønsker deg en herlig helg,
  Klemmer fra Jatte♥

  SvarSlett
 4. Hei Hanne ;)
  Alltid herlig med litt forandringer :)
  Jeg syns kalkgrå fargen er kjempe lekker.. varm og god farge :)
  Lykke til med farge valget :)
  God Fredag!
  Klem Solveig

  SvarSlett
 5. Hei Hanne :) Eg hadde først Marrakesh på kjøkkenveggane mine, men personleg syntes eg det vart for mørkt (blei mørkere på veggen enn på fargeprøven hos oss). Malte over med ein fin lysegrå farge som heiter Skagen fjor, og er veldig førnøgd. Den skjærer ikkje i lilla, men er lun og dus og fin, og passer fint til eggekvit. Det er jo smak og behag korleis me liker det. Lykke til med fargevalget!

  SvarSlett
 6. Hadde ikke gjort noe var jeg deg :D Fantastisk flott kjøkken! Kunne flyttet rett inn :D
  Fin kveld til deg
  klem Tove

  SvarSlett
 7. Er enig med de to forrige, jeg ville ikke gjort noe. Har selv skyggeblå (tror det het det) vegger og innredning i bjørk. Ønsker meg lyse vegger. Det som er bra med et hvitt kjøkken er at du kan pynte med fargeklatter i form av gardiner, duker/brikker og bilder. Lykke til, uansett hva du velger.

  SvarSlett