Velkommen!

Så kjekt at du titter innom, jeg blir veldig glad for en liten kommentar!

tirsdag 10. september 2013

Og så var det blitt september, folkens!

Tiden flyr når man har det kjekt, ikke sant? Plutselig er vi godt i gang med september og det er to mnd siden siste innlegg. Da var jeg hoppende glad for at spisestuen var flyttet til stuen, og at ting begynte å falle på plass i interiøret. Den prosessen går fortsatt i hodet mitt, og der oppe blir det veldig fint hos oss, hihi;) I virkeligheten går det litt senere, og det er lenge mellom nye innkjøp. Når det er sagt er "tom lommebok" en god øvelse for de små grå. Man blir nemlig flink til å flytte rundt på det man har og lete i skuffer og skap etter det man har ryddet bort. Setter man det i nye sammenhenger kan det ofte føles som nytt. Ofte når jeg stæsjer ønsker jeg at jeg hadde andre ting, med andre farger. Jeg skulle foreksempel så gjerne hatt noen lysestaker i "sølv", men det har da blitt høstkoselig i heimen uansett..


Lyng i min gode gamle Riviera Maisson-krukke er et enkelt grep for høst-stemning. Levende lys gir alltid god stemning, nesten uansett hvordan du ellers har det rundt deg! Jeg burde bare bestilt et lastebil-lass med telys og kronelys til vinteren, og håpe på kvantumsrabatt,haha;) Jeg brenner lys hele døgnet i perioder, og hvis jeg ikke skal på jobb tenner jeg lys på hele kjøkkenet på morgenen. Så mye kjekkere å gjøre husarbeid da!

Tilbake til sofakroken. Siden sist har en ny ting kommet opp her. Den store klokken på veggen, som jeg er såå fornøyd med! Jeg følte veldig for et stort element her, for jeg fikk ikke helt til å "møblere" denne veggen. Ellers har jeg dillet litt med puter. Noen har jeg hatt siden i fjor, og de nye har jeg strikket og heklet selv. Veldig gøy med nye teknikker til interiørstrikk, og jeg har planer om å lage mer utover.


Heklepleddet mitt har jo "gått igjen" på bloggen og bilder på instagram, så dere blir vel lei, hihi;) Men jeg er så glad i det, og det kler sofaen så godt. Og så er det det perfekte pleddet til å trekke over beina på kvelden. Den hvite "pelsputen" er strikket av krølle-garn i allpakka-ull og er en ny favoritt! Tror jeg må lage noen flere av disse. Den prikkete puten er heklet i fine avstemte farger. Koksgrå, grå, sand og naturhvit er en lekker kombo synes jeg:)


Vi er godt igang med oppussing av fasadene på huset, og det er såå utrolig herlig! Masse rot og kaos alle veier, og vanskelig å komme ut og inn av huset, hihi.. Men det gjør ingenverdensting, for jeg er så hoppende glad for at det endelig skjer noe!! Gleder meg så vanvittig til å få et fint hus, som jeg kan være stolt av i stedet for flau;)
Tenkte at jeg skulle prøve å ta en runde med kamera og lage litt oppdateringer på den fronten i dag. dere som følger meg på instagram har kanskje allerede sett galskapen!

Ønsker dere en flott tirsdag folkens, og så sees vi kanskje før det har gått to mnd. igjen;)

Klem fra Hanne.

6 kommentarer:

 1. Har sett på instagram og huset blir ein drøm jo og husk at det er mange som har hatt det slik uferdig og sånnt men så får ein det fint,tar tid og penger eller hadde ein hatt flust i penger så hadde ein gjort alt på ein gang men slik er det ikkje for oss men kan jo drømme:)her har vi skifta et ødelagt toalett idag og gjett om eg kunne tenkt meg å pusse opp badet men mangler midler,men bare litt hjelper det og som ein nytt toalett:)
  Det må være så gøy å endelig få ein fin fasade og større plass:)
  Så koselig inne hos deg og!

  Nyt tirsdagen!
  Klem fra Lillian

  SvarSlett
 2. Hei og god natt:)

  Måtte bare innom deg i full fart før leggetid. Ble nylig gjort oppmerksom på at innlegget jeg hadde om lefsebaking for lang tid tilbake inneholdt en feil på mengden smør. Jeg har nå rettet opp feilen. Grunnen til at jeg sier dette til deg er at du skrev i kommentaren den gang at du hadde skrevet ned oppskriften og ville prøve den en gang.
  Her er linken med korrigert mengde.

  http://hidlesundet.blogspot.no/2011/04/lefsebaking-tynne-lefser.html

  Kommer innom igjen senere og leser innlegget ditt da. Nå må jeg til køys:-)

  god klem fra Hjørdis

  SvarSlett
 3. Blir ikke lei i det hele tatt av pleddet ditt :))
  Så må jeg si at jeg gleeeeder meg med deg med restaureringen av huset deres :))
  Det kommer til å bli KNALL BRA!!!

  Klem fra meg

  SvarSlett
 4. Tips ang lysestaker i sølv: Datra mi har, med meget godt resultat, spraylakkert messinglysestaker, i div. farger. Bla, en flerarmet i sølvfarge. Den ble nydelig!
  Har du Europris i nærheten, finner du lakk til ca 40 kr pr boks der. :-D

  SvarSlett
 5. Thanks for sharing this article

  SvarSlett