Velkommen!

Så kjekt at du titter innom, jeg blir veldig glad for en liten kommentar!

mandag 29. april 2013

Tanker på en mandag..

Det er veldig rolig på bloggen min for tiden. Jeg mangler ting å blogge om, og energi til å faktisk gjøre det.. Føler at jeg roter rundt i blinde både interiørmessig, her i blogglandia og i livet ellers. Derfor tenker jeg at det blir en pause her inne framover. Jeg klarer ikke å kutte helt heller, og det er fordi jeg har blitt "kjent" med så mange gode mennesker her inne. Men når jeg ikke kan være til innspirasjon for hverken andre eller meg selv, er det ikke vits i å kjede dere med unyttige innlegg!


I sommer skal vi forhåpentligvis få gjort noe med fasadene og bygget på litt, så da kommer det kanskje litt oppdateringer. Denne bloggen ble jo også startet for å dokumentere oppussingen av dette huset.


Dagens bilder er fra godstol-hjørnet i stuen. Jeg synes denne stolen er så ruvende her inne, men det ble litt bedre med denne hekle-remsen oppi.


Selv om det blir stille her inne, kommer jeg til å besøke dere! Og har jeg "dagen" blir det nok noen ord fra meg hos dere og,hehe;) Men Jeg er fortsatt ivrig på Instagram da, og synes det er kjekt å følge blogge-venner der og! Følg meg gjerne, navnet mitt er hjemkjaerehjem

Ha en flott mandag og ny uke da alle godinger!!

6 kommentarer:

 1. Å hei søde!
  Så koselige bilder hos deg!
  Ikke alltid lett å vite hva man skal blogge om nei,men plutselig kommer det inspirasjon!
  Håper ikke du venter så alt for lenge med neste innlegg,men vi venter vi vet du!

  Ha en flott uke!
  God klem og take care
  Camilla .

  SvarSlett
 2. Koselig hjørne du har der. Fin stol og så flott med det trekket du har lagt i den. Noen ganger har man det slik at man ikke er så kreativ, du finner nok på noe etterhvert. :)

  SvarSlett
 3. Hei kjære deg :) Du må ikkje tru at du kjeder nokon med innlegga dine. Syns du skriver så fint og sant om ting eg, og bildene du viser er alltid til inspirasjon. Trenger du ein pause så ta den med god samvittighet. Det er du som er styrer av bloggen din og som velger kor ofte du vil blogge og kva du vil blogge om. Sånn tenker i alle fall eg om min blogg :)

  Ønsker deg gode vårdager ♥ Ta vare på deg sjølv og husk at du er meir enn god nok akkurat slik du er. Klemmer fra meg ♥

  SvarSlett
 4. Hei :) Kjenner meg igjen i det du skriver. Det stopper opp hos meg og innimellom. Akkurat nå er jeg litt der. Det er viktig at vi blogger når føler for det og akkurat det skal du også gjøre. Glad for at du er på instsgram da. Vi holder kontakten der. Gode klemmer sendes din vei. Mona/villatverrteigen

  SvarSlett
 5. Hei skjønne Hanne:)
  Skjønner at det går litt opp og ned med blogginga,eg er avogtil så lei men så plutselig så er det heilt på topp igjen,men det er ikkje alltid ein er like kreativ og sånt men synest nå ingen av dine innlegg er kjedelige nei tvert imot!!!
  Men du må ikkje forsvinne for godt for få blir du savna:)men har jo instagram!!!

  Gode natta til deg!
  Klem fra Lillian

  SvarSlett
 6. Den godstolen din ser veldig behagelig og god ut. Og ett nydelig teppe du har i den. En skikkelig kosekrok.
  Håper du fortsetter bloggingen, skriv når du har noe du føler for å dele - jeg venter på deg!
  Titti-klem

  SvarSlett